DE VERJAARDAG DIE JE NIET VERGEET

Maak van je verjaardag een onvergetelijke gebeurtenis bij brasserie de poort. Of het nu een mijlpaal is of gewoon een jaar ouder worden, elke bijzondere leeftijd verdient een feestje. Vier het in stijl met een heerlijke lunch, een gezellige borrel, een culinair diner, een uitgebreid buffet, een barbecue of een knallend feest.

Voor elke gelegenheid

Of je nu een intieme diner wilt organiseren met een paar vrienden of een groot feest wilt geven voor al je familie en kennissen, bij brasserie de poort kunnen we aan al je wensen voldoen. Onze veelzijdige menu-opties en arrangementen zorgen ervoor dat elk moment van de dag perfect wordt ingevuld, precies zoals jij het wilt.

Laat ons voor jou zorgen

Laat ons de stress van de organisatie van je verjaardagsfeest wegnemen, zodat jij je kunt concentreren op het vieren van je speciale dag. Ons ervaren team staat klaar om elk detail te regelen, zodat jij en je gasten kunnen genieten van een zorgeloze en onvergetelijke ervaring.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw verjaardagsfeest in Leiden? Neem vandaag nog contact met ons op om de details te bespreken en jouw speciale dag te plannen. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een verjaardagsfeest te creëren dat je nooit zult vergeten! Natuurlijk kun je hieronder ook onze arrangementen bekijken om een beter beeld te krijgen van wat wij aanbieden.

Contact