een onvergetelijke ervaring voor vrienden en familie

Wat is er leuker dan varen in Leiden met vrienden en familie? Ontdek het historische centrum van leiden op een unieke manier en creëer samen onvergetelijke herinneringen. Stap aan boord van een van onze luxe sloepen en geniet van een bijzondere vaartocht die perfect is voor elk gezelschap.

Culinaire verwennerij

Onze luxe boten bieden comfort en stijl, ideaal voor uitjes met vrienden en familie. Tijdens de vaart kunnen jullie genieten van heerlijke hapjes, verfrissende drankjes, een uitgebreide lunch of zelfs een compleet diner. Onze culinaire opties zijn zorgvuldig samengesteld om je te laten genieten van de beste smaken terwijl je door de sfeervolle leidse grachten vaart.

Flexibiliteit en comfort

Wij bieden volledige flexibiliteit bij het plannen van jullie rondvaart. Jullie bepalen zelf de tijdsduur van de vaart en de op- en afstaplocatie, zodat het perfect aansluit op jullie wensen. Of het nu gaat om een korte, gezellige tocht of een uitgebreide verkenning van de stad, wij passen ons aan jullie behoeften aan.

Ongeacht het weer

Leiden is prachtig in alle weersomstandigheden. Twee van onze boten kunnen overdekt worden, zodat jullie zelfs bij regen comfortabel kunnen varen. Voor de andere boten hebben we paraplu’s aan boord, zodat een klein buitje de pret niet kan bederven.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie uitje? Neem contact met ons op om de huidige opties te bespreken en een onvergetelijke vaartocht door leiden te plannen. Wij staan klaar om jullie te helpen bij het organiseren van een perfecte dag op het water.

Stap aan boord en beleef een unieke en ontspannen rondvaart in leiden, ideaal voor vrienden en familie die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring!

Contact