het perfecte bedrijfsuitje

Wat is er leuker dan varen in leiden met je collega’s? Ontdek het historische centrum van Leiden op een unieke manier en versterk jullie band met een onvergetelijke rondvaart. Stap aan boord van een van onze boten en geniet van een exclusieve ervaring die perfect is voor elk bedrijfsevenement.

Culinaire verwennerij

Onze luxe sloepen bieden comfort en stijl, ideaal voor bedrijfsuitjes of klantenevenementen. Tijdens de vaart kunnen jullie genieten van heerlijke hapjes, verfrissende drankjes, een uitgebreide lunch of zelfs een compleet diner. Onze culinaire opties zijn zorgvuldig samengesteld om je te laten genieten van de beste smaken terwijl je door de sfeervolle leidse grachten vaart.

Contact

Flexibiliteit en comfort

Wij bieden volledige flexibiliteit bij het plannen van jullie rondvaart. Jullie bepalen zelf de tijdsduur van de vaart en de op- en afstaplocatie, zodat het perfect aansluit op jullie schema. Of het nu gaat om een korte tocht of een uitgebreide verkenning van de stad, wij passen ons aan jullie wensen aan.

Ongeacht het weer

Leiden is prachtig in alle weersomstandigheden, twee van onze boten kunnen overdekt worden, zodat jullie zelfs bij regen comfortabel kunnen varen. Voor de andere sloepen hebben we paraplu’s aan boord, zodat een klein buitje de pret niet kan bederven.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje? Neem contact met ons op om de huidige opties te bespreken en een onvergetelijke vaartocht door leiden te plannen. Wij staan klaar om jullie te helpen bij het organiseren van een perfecte dag op het water. Stap aan boord en beleef een unieke en ontspannen rondvaart in leiden, ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring!