BRASSERIE DE POORT

Brasserie de Poort is sinds 1999 gevestigd in een van de twee laatst overgebleven stadspoorten van Leiden, een prachtig historisch pand uit 1667. Brasserie de Poort was de allereerste locatie van de Brasserie Groep en heeft door de jaren heen vele concepten en interieurs gekend. Sinds 2020 hebben we het ‘love to share’ concept, waarbij je kunt kiezen uit verschillende gerechtjes in voorgerechtportie om te delen met je tafelgenoten. Er is zo voor ieder wat wils!

De mooiste feestzaal van Leiden

De Poortwachterszaal op de eerste verdieping, inclusief dakterras, is misschien wel de mooiste feestzaal van Leiden. De zaal biedt ruimte aan 140 personen, maar dankzij de indeling, houten balken en knusse hoekjes is het ook ideaal voor kleinere gezelschappen. De Poortwachterszaal is dan ook zeer geschikt voor een lunch, vergadering, diner, buffet of barbecue. Bij mooi weer kun je ultiem genieten op het exclusieve dakterras met uitzicht over het water en de stad.

Prachtige ligging aan het water

De ligging van Brasserie de Poort aan het water biedt vele voordelen. Je stapt voor de deur aan boord van een van onze sloepen met schipper en vaart met hapjes en drankjes de gezellige binnenstad in. Trouw je in het stadhuis van Leiden? Wij halen jullie als kersvers bruidspaar op met prosecco en bruidstaart. Of vaar na je huwelijksdiner met het dessert een rondje door de stad. Je avondgasten verwelkomen we vanaf het dakterras.

Laat ons meedenken over de perfecte invulling van jouw evenement. Onze salesafdeling heeft jarenlange ervaring met de planning van onvergetelijke feesten en partijen.