een unieke sfeer voor zakelijke bijeenkomsten

Op zoek naar een inspirerende locatie voor jullie volgende vergadering of presentatie? Overweeg dan zeker brasserie de poort in leiden. Met zijn unieke ambiance en uitstekende faciliteiten biedt onze locatie de perfecte setting voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst.

Een bijzondere ambiance

Een bijzondere ambiance kan veel doen voor het succes van een presentatie of een zakelijke meeting. Bij brasserie de poort creëren we een sfeervolle en professionele omgeving die inspiratie en creativiteit stimuleert. De poortwachterszaal is smaakvol ingericht en biedt alle comfort die nodig is voor een productieve vergadering.

Gastvrijheid en maatwerk

Bij brasserie de poort staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Ons ervaren team staat klaar om jullie te verwelkomen en te voorzien van alle benodigde faciliteiten. Of het nu gaat om hoogstaande catering, maatwerk in de opstelling van de ruimte of audiovisuele ondersteuning, wij zorgen ervoor dat jullie bijeenkomst tot in de puntjes wordt verzorgd.

Voor elk gezelschap

Of jullie nu met een klein team vergaderen of een grotere presentatie houden, bij brasserie de poort vinden jullie een geschikte ruimte. De poortwachterszaal biedt plaats aan voor gezelschappen van diverse groottes en kan naar wens worden ingericht.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor vergaderen bij brasserie de poort in leiden? Neem vandaag nog contact met ons op om jullie wensen te bespreken en een arrangement op maat samen te stellen. Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en te helpen bij het organiseren van een succesvolle zakelijke bijeenkomst! Natuurlijk kun je hieronder ook onze arrangementen bekijken om een beter beeld te krijgen van wat wij aanbieden.

Contact