een dag vol plezier en samenwerking

Op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje in leiden? Bij brasserie de poort zijn jullie aan het juiste adres! Of het nu gaat om een actieve of juist een ontspannen uitje, wij staan klaar om bij te dragen aan jullie onvergetelijke dag.

Maatwerk voor jullie team

Bij brasserie de poort begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en daarom denken we graag met jullie mee over de invulling van jullie bedrijfsuitje. Of jullie nu op zoek zijn naar een actieve activiteit zoals kanoën op de grachten van leiden, een speurtocht door de stad of een ontspannende rondvaart.

Eindeloze mogelijkheden

De combinatie van water en stad biedt eindeloze mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje. Ontdek de historische charme van leiden tijdens een stadswandeling, geniet van een ontspannen boottocht over de grachten of ga de uitdaging aan tijdens een sportieve activiteit aan het water.

Flexibele opties

Bij ons zijn jullie welkom voor zowel een volledige dag als een gedeelte ervan. Of jullie nu alleen ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds bij ons willen doorbrengen, wij passen ons programma graag aan jullie wensen aan. Ons ervaren team staat klaar om jullie bedrijfsuitje tot in de puntjes te regelen, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje bij brasserie de poort in leiden? Neem vandaag nog contact met ons op om jullie wensen te bespreken en een programma op maat samen te stellen. Wij kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren! Natuurlijk kun je hieronder ook onze arrangementen bekijken om een beter beeld te krijgen van wat wij aanbieden.

Contact