Stadsrondvaart door Leiden

Ontdek leiden vanaf het water! Wat is er nu leuker dan een ontspannen rondvaart door het schilderachtige centrum van deze historische stad? Stap samen met je gezelschap aan boord van een van onze sloepen en laat je meevoeren langs de eeuwenoude grachten, pittoreske bruggen en charmante gevels die leiden zo uniek maken.

Tijdens de tocht is er volop gelegenheid om te genieten van heerlijke hapjes, verfrissende drankjes, een smakelijke lunch of zelfs een uitgebreid diner. Onze ervaren bemanning staat klaar om je te verwennen en te voorzien van alle benodigde comfort tijdens de vaart.

Bij ons bepaal je helemaal zelf de duur van de rondvaart en de op- en afstaplocatie, zodat het perfect aansluit op jouw programma en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een korte ronleiding of een uitgebreide verkenningstocht, wij passen ons aan aan jouw wensen.

En maak je geen zorgen over eventueel slecht weer! Twee van onze boten zijn voorzien van een overkapping, zodat je ook bij regenachtig weer comfortabel kunt genieten van het prachtige uitzicht. Voor de andere sloepen hebben we bij een klein buitje altijd paraplu’s aan boord, zodat je droog blijft terwijl je geniet van al het moois dat leiden te bieden heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring door Leiden!