HET HARDE WERK WORDT BELOOND

Na al het harde werk is het bijna zover: je gaat binnenkort promoveren in (de buurt van) Leiden. Wat een geweldige prestatie! En wat is een betere manier om dit te vieren dan met vrienden, familie en collega’s?

Vier je succes bij brasserie de poort

Laat ons je helpen om je promotie op een onvergetelijke manier te vieren. Nodig je dierbaren uit voor een feestelijke borrel, een smaakvol diner of een spetterend feest bij brasserie de poort. Gelegen in het hart van leiden, bieden wij de perfecte setting om jouw mijlpaal te vieren in stijl.

Een onvergetelijke avond

Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van jouw promotiefeest. Of je nu kiest voor een intiem diner met je naasten of een groots feest met al je vrienden en collega’s, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw promotiefeest? Neem vandaag nog contact met ons op om de details te bespreken en jouw speciale avond te plannen. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk evenement te creëren en je prestatie op passende wijze te vieren! Natuurlijk kun je hieronder ook onze arrangementen bekijken om een beter beeld te krijgen van wat wij aanbieden.

Contact