cluster de kraambezoekjes

Gefeliciteerd met de komst van jullie kleine wonder! Het nieuws van een baby op komst brengt altijd veel vreugde met zich mee, en het is begrijpelijk dat familie en vrienden staan te popelen om jullie pasgeborene te ontmoeten. Waarom zou je iedereen niet tegelijk uitnodigen voor een gezellige kraamborrel bij brasserie de poort?

Een warm welkom voor jullie kleintje

Na de geboorte willen jullie natuurlijk graag de liefde en vreugde delen met jullie vrienden en familie. Door een kraamborrel te organiseren, kunnen jullie alle kraambezoekjes clusteren tot één gezellige bijeenkomst. Dit geeft jullie de kans om in één keer samen te zijn met al jullie vrienden en familie en te genieten van de kostbare momenten met jullie kleintje.

Laat ons voor jullie zorgen

Bij brasserie de poort begrijpen we hoe belangrijk het is om tijdens deze bijzondere periode te genieten van rust en ontspanning. Laat ons de organisatie van jullie kraamborrel op ons nemen, zodat jullie als kersverse ouders af en toe nog wat rust kunnen pakken tussen de bezoekjes door. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie kraamborrel in leiden? Neem vandaag nog contact met ons op om de details te bespreken en jullie speciale gebeurtenis te plannen. Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen met jullie te toasten op de komst van jullie kleine wonder. Natuurlijk kun je hieronder ook onze arrangementen bekijken om een beter beeld te krijgen van wat wij aanbieden.

Contact