EEN BLIJVENDE HERINNERING

Afscheid nemen is nooit gemakkelijk. Hoe opwindend het vooruitzicht op een nieuwe baan, welverdiend pensioen of een avontuurlijk verhuizing naar het buitenland ook mag zijn. Maar juist daarom is het organiseren van een afscheidsreceptie zo waardevol; het creëert blijvende herinneringen die koesteren in de toekomst.

Een warm afscheid

Het is tijd om afscheid te nemen van je collega’s, vrienden en familie. Of het nu gaat om het begin van een nieuw hoofdstuk in je carrière, het genieten van welverdiend pensioen of het avontuur van emigratie, laten we dit moment samen markeren. Bij brasserie de poort zorgen we ervoor dat jouw vertrek niet onopgemerkt voorbijgaat.

Een afscheidsbijeenkomst op maat

Of je nu kiest voor een informele borrel, een ontspannen lunch, een uitgebreid diner of een feestelijke bijeenkomst, wij helpen je graag bij het organiseren van een afscheidsreceptie die perfect past bij jouw stijl en voorkeuren. Ons ervaren team staat klaar om elk aspect van jouw afscheidsfeest tot in de puntjes te verzorgen.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw afscheidsreceptie in leiden? Neem vandaag nog contact met ons op om de details te bespreken en jouw speciale bijeenkomst te plannen. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk afscheid te creëren en je te helpen bij het maken van blijvende herinneringen met de mensen die het meest belangrijk voor je zijn. Natuurlijk kun je hieronder ook onze arrangementen bekijken om een beter beeld te krijgen van wat wij aanbieden.

Contact